RSS

Tag Archives: airlines

Suroboyo Airlines (for Javanese only)

Tulisan iki mung iso diwoco ambek sing iso boso Jowo, terutama Jowo Timuran. Lebih mantep nek iso Suroboyoan. Sing isone boso Jowo alus, yo sepurane ae, cak, mbambong ae.

Sa’jane iki lho kerjaane Cita, aku mek nyebarno ae. Cita iki koncoku, rek, dikenalno ambek Hendri, jarene “kalian sama-sama Arema”. Awal-awal sek jaim, yo. Eh mari ngono, wis ambrol kabeh koyo bendungan buanjir! Jan kene nek nggedabrus ndhek BBM iso ngomong sembarang kalir. Iku BBM nek ceblok opo dicolong, wasalam ae reputasine kene nek didelok BBM Chat-e. Nggilani yo, Cit?

Nah salah satu kerjaane Cita nek lagek horny iki yo ngirimi humor-humor sing luwih nggilani soko iki. Tapi percoyo koen, sing paling top markotop yo Suroboyo Airlines iki! Pas pertama nrimo, aku wis arep ngomong, “jianciiiik!” sampe ngguyu kemekelen. Mung sadar yo pas meeting, arep dipentung be’e!
Bar tak woco bolak-bolak, cuk, wuasu tenan joke iki, sek iso gawe ngakak sampe saiki!

Wis wocoen ae. Thanks a lot, Cita! *lah, sek keminggris*

Read the rest of this entry »

 
5 Comments

Posted by on 06/14/2012 in Uncategorized

 

Tags: , , ,