RSS

Daily Archives: 08/07/2005

who’s checking?

Day 1 – Monday

INT. MEDIACORP TV THEATRE. NIGHT.

We see Nauval and Ayu seated on the corner. The taping of Anugerah 2005 was on recess. They were just staring at FAILED COMEDIANS on the stage trying to cheer audience up.
Suddenly …

AN UNKNOWN LAD IN ORANGE walked up to the stairs next to their seats, and while he was walking, he threw a look at them.

Nauval and Ayu exchanged glances.

AYU:
Elo tadi ngeliat ‘kan?

NAUVAL:
Yoi!

They laughed.

AYU:
Huhuhuhuh … Senengnya, dia check me out.

NAUVAL:
Ga banget, gue kali!

AYU:
Gue!

NAUVAL:
Gue!

AYU:
Gue!

NAUVAL:
Gue!

AYU:
Gue!

NAUVAL:
Gue!

Pause for laugh, desperately.

AYU:
Ya udah lah, check us out lho, check US out …

NAUVAL:
Hihihihihi … Boleh lah!

Day 2 – Saturday

EXT. LUCKY PLAZA. NIGHT.

We see Ayu, Messa and Nauval were about to enter the building.

MESSA:
Eh gue dah denger tuh cerita kalian. Ckckckck …

NAUVAL:
Cerita apaan?

AYU:
Huehehehehe, si Messa gue ceritain pas Senen kemaren ituuuu …

NAUVAL:
Wekekekekekeke … Yang mana nih? Si baju oranye apa yang nonton acara gratisan, pulang bawa kontestan?

AYU:
Ya semuanya lah!

NAUVAL:
Ahuhuhuhuhuhu …

MESSA:
Iya, tapi kalo dia udah check out Nauval duluan, berarti elo ga ada peluang dong.

NAUVAL:
Yoi, Mes!

AYU:
Eh ya ngga dong, enak aja.

NAUVAL:
Ya bener dong, babe. Maksudnya Messa ginih. Kalo dia check me out duluan, berarti elo ga ada peluang dong. Tapi kalo pun dia check you out, belum berarti gue ngga ada peluang, itu masih bisa.

MESSA:
Setuju!

AYU:
Kurang ajar! Market elo lebih gede dong kalo gitu? Ga bisaaaaa!

Messa and Nauval laughed.

 
Leave a comment

Posted by on 08/07/2005 in Bahasa Indonesia